BAYBURT / MERKEZ - 85. Yıl Zübeyde Hanım Anaokulu

Şbt

İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli Diyetisyen Şeymanur KÜÇÜKÖZKAN tarafından okulumuzda "Okulumda Sağlıklı Besleniyorum " konulu seminerde sağlıklı ve sağlıksız besinler nelerdir? Tüketiminde nelere dikkat etmeliyiz? vb. konular hakkında bilgilendirme yapıldı.

Kas

Okulumuz sabah ve öğlen grubu sınıflarımız Bayburt Beceri ve Tasarım Merkezi Müzik Atölyesi,Zeka oyunları,Drama ve Robotik Kodlama Atölyelerini ziyaret etti. Orada bulunan görevli öğretmenler tarafından bilgilendirilen çocuklarımız tanıtım videosu izledi

ve eğlenceli vakitler geçirdi. Bizimle ilgilenen atölye öğretmenlerine çok teşekkür ederiz.

Kas

Tedbirin altını afetin üstünü çiz! Yarın için bugün Çök Kapan 'Geleceğe tTUN' Kader değil ihmal,talih değil tedbir!

Öğrencilerimize eğitim veren Bayburt AFAD ekibi görevlilerine teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyet’imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün sonsuzluğa göçüşünün 85.yıldönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı gerçekleştirildi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN aramızdan ayrılışının 85. Yılı anma programı tüm yurtta olduğu gibi, okulumuzda da yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan programda, Atatürk’ün Hayatı ve Fikirleri konusunda konuşmalar ve gösteriler yapıldı, şiirler okundu.

Kas

Doğal afetler dediğimiz depremlerde, sel ve su baskınlarında, önüne geçilemeyen büyük yangınlarda ve uluslararasında çıkan savaşlarda dost elini uzatan, yaralı, kimsesiz, hasta insanlara hiçbir ayrım yapmadan herkese eşit şekilde yardım eden kuruluşlar arasında en önde geleni "Kızılay’dır. Kızılay Haftası kapsamında drama çalışmaları, şiirler ve özlü sözler ile KIZILAY'ın önemini kavradılar.

Kas

Cumhuriyet Bayramı 100. yılına özel öğrencilerimizle birlikte  CUMHURİYET temalı sergi hazırladık. İl Milli Eğitim Müdürümüz Rahmi GÜNEY'e Şube Müdürümüz Ali AKTAŞ'a, kurum müdürlerimize ve velilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz..

Kas

Cumhuriyet'imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu güzel vatanı kurmak ve korumak yolunda şehitlik ve gazilikle şereflenen tüm kahramanlarımızı rahmet ve şükranla yad ediyoruz.. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun..

May

Anneler Günü münasebetiyle düzenlediğimiz salon programı; İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, Aile ve Sosyal İl Müdürlüğü yöneticileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Açılış ve protokol konuşmalarının ardından yılın annesine çiçek ve plaket takdim edildi. İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Güven, yılın annesi Nezale Çakmak'a plaketini takdim ederken tüm annelerin Anneler Günü'nü tebrik etti. Programın devamında şiirler okundu, slayt gösterileri sergilendi, öğrencilerimiz tarafından çeşitli gösteriler sahnelendi.

Bayburt Üniversitesi Sadrüş-Şeria Konferans Salonunda gerçekleşen kutlamaların ardından katılımcılar fotoğraf panosunda hatıra fotoğrafı çekildi.